ÅRETS BESTE LEASING-AVTALE?

Peugeot Partner og Peugeot Expert har stor lasteevne, tre fullverdige seter, komfortvegg for bedre benplass, mulighet for lasteluke til lange gjenstander og to skyvedører med vindu. Vi har biler for rask levering! Ta kontakt med Bertel O. Steen i dag for et uforpliktende leasing-tilbud!

PEUGEOT MESTER PARTNER

PEUGEOT MESTER PARTNER

Partner er spesielt designet for gjenstander på opp til tre meter i lengde og kommer i to ulike størrelser (L1 og L2). Perfekt for deg som skal flytte planker, stiger, verktøy eller andre ting. Bilen er utstyrt med tre seter, Dab+, Bluetooth og 7" berøringsskjerm, to skyvedører, ryggesensor, Cruise Control, Aircondition, med mer. Leasingavtalen gjelder L1 og inkluderer White service-avtale (standard service, samt skifte av registerreim og lyspærer), vinterhjul og frakt og levering.

Inkl. White serviceavtale og vinterhjul

PEUGEOT PARTNER L1 MESTER 100 HK

Fra1 990,-per mnd. eks. mva.

PEUGEOT PARTNER L1 MESTER 100 HK

Fra186 900,-Eks. mva.

PEUGEOT MESTER EXPERT

PEUGEOT MESTER EXPERT

Peugeot Expert er en lett, innovativ og sikker modulbasert varebil som kommer i tre ulike lengder (L1, L2 og L3). Den er det optimale kompromiss mellom forbruk, komfort og kjøreegenskaper og den tåler hele 2.500 kg med hengervekt og 1.400 kg nyttelast. Leasingavtalen gjelder L2 og inkluderer White service-avtale (standard service, samt skifte av registerreim og lyspærer), vinterhjul, gulv og bekledning, samt frakt og levering.

Inkl. White serviceavtale og vinterhjul

PEUGEOT EXPERT L2 MESTER 120 HK

Fra 2 990,-Per mnd. eks mva.

PEUGEOT EXPERT L2 MESTER 120 HK

Fra279 900,-Eks. mva.

Kontaktskjema

Forhandlere

Stor-Oslo

Østlandet u/Oslo

Midt-Norge

Sørlandet

Vestlandet