Vi feirer Kias 25-årsjubileum med knalltilbud!

Med Kia kjører du smart uansett om du har lademulighet eller ikke. Bilene kommer med masse flott utstyr og det er store beløp å spare akkurat nå. På kjøpet får du Norges beste nybilgaranti på hele 7 år!

KIA NIRO HYBRID

KIA NIRO HYBRID

Niro Hybrid har lave drivstoffutgifter, høy komfort og er spekket med utstyr og moderne sikkerhetsteknologi. Det energieffektive hybridsystemet skifter sømløst mellom el- og bensindrift. Resultatet er en miljøvennlig bil med solide kjøreegenskaper, uansett lengde og hyppighet på kjøreturene. Leaser du nå får du vinterhjul, metallic lakk og LED-lys inkludert i prisen.

Spar 33 240 kr.

Niro Hybrid

Per mnd.*2 690,-

Kia Niro Plug-in Hybrid

Kia Niro Plug-in Hybrid

Niro Plug-in Hybrid er en spenstig crossover med svært mye utstyr, høy komfort og god sikkerhet. Bilen er stillegående, har kraftig ytelse og lave driftsutgifter Den elektriske rekkevidden er på hele 58 km, mer enn nok til å kjøre daglige småturer kun på strøm.

Spar 33 240 kr.

Niro Plug-in Hybrid

Per mnd*2 690,-

KIA CEED

KIA CEED

Ceed stasjonsvogn er den perfekte familiebilen med mye utstyr og plass. Modellen har, i tillegg til lekker design og avansert sikkerhetsteknologi, et av de aller største bagasjerommene i segmentet på hele 625 liter. Mulighet for tredelt bakseterygg og elektrisk bakluke, gjør bagasjerommet mer fleksibelt og tilgjengelig enn noensinne. Nå får du vinterhjul og metallic lakk inkludert i prisen.

Spar 24 000 kr.

Kia Ceed stasjonsvogn

Fra271 400,-

KIA SPORTAGE

KIA SPORTAGE

Sportage Active er en sporty bil for en aktiv familie, som lenge har vært en folkefavoritt på norske landeveier. Med firehjulstrekk, Bi-LED hovedlys og baklys, trådløs ladeplate til din smarttelefon og mye mer, vil du oppleve en kvikk og smidig SUV, med suveren framkommelighet og god drivstofføkonomi. Nå får du LED-lys, teknikkpakke, vinterhjul og metallic lakk inkludert i prisen. Tilbudet gjelder 1,6 l diesel, 4WD i utstyrsnivå Active.

Spar 46 000 kr.

Sportage Active 1,6 l diesel

474 900,–

Kontaktskjema

Forhandlere

Vestlandet

Stor-Oslo

Østlandet u/Oslo

Midt-Norge

Sørlandet