Vi feirer Kias 25 årsjubileum med knalltilbud!

Med Kia kjører du smart uansett om du har lademulighet eller ikke. Bilene kommer med masse flott utstyr og det er store beløp å spare akkurat nå. På kjøpet får du Norges beste nybilgaranti på hele 7 år!

Kia Sportage

Kia Sportage

Sportage Active er en sporty bil for en aktiv familie, som lenge har vært en folkefavoritt på norske landeveier. Med firehjulstrekk, Bi-LED hovedlys og baklys, trådløs ladeplate til din smarttelefon og mye mer, vil du oppleve en kvikk og smidig SUV, med suveren framkommelighet og god drivstofføkonomi. Nå får du LED-lys, teknikkpakke, vinterhjul og metallic lakk inkludert i prisen. Tilbudet gjelder 1,6 l diesel, 4WD i utstyrsnivå Active.

Spar 46.000 kr.

Sportage Active 1,6 l diesel

474 900,–

Kia Ceed

Kia Ceed

Ceed stasjonsvogn er den perfekte familiebilen med mye utstyr og plass. Modellen har, i tillegg til lekker design og avansert sikkerhetsteknologi, et av de aller største bagasjerommene i segmentet på hele 625 liter. Mulighet for tredelt bakseterygg og elektrisk bakluke, gjør bagasjerommet mer fleksibelt og tilgjengelig enn noensinne. Nå får du vinterhjul og metallic lakk inkludert i prisen.

Spar 24.000 kr.

Kia Ceed stasjonsvogn

Fra271 400,-

Kontaktskjema

Forhandlere

Vestlandet

Stor-Oslo

Østlandet u/Oslo

Midt-Norge

Sørlandet