Hverdagen er ikke som i en bilreklame

Hvor ofte kjører du egentlig med en eventyrlysten mine langs naturskjønne landeveier i solnedgang? I virkeligheten bør du velge en bil som er laget for ekte hverdag med gode kjøreegenskaper. Nå har vi kampanje med mange gode tilbud på flere av våre populære modeller. Bilene kommer med masse utstyr og det er store beløp å spare. På kjøpet får du Norges beste nybilgaranti på hele 7 år. Prøvekjør en Kia i dag!

KIA SPORTAGE ACTIVE

KIA SPORTAGE ACTIVE

Sportage Active er en sporty bil for en aktiv familie, som lenge har vært en folkefavoritt på norske landeveier. Med firehjulstrekk, Bi-LED hovedlys og baklys, trådløs ladeplate til din smarttelefon og mye mer, vil du oppleve en kvikk og smidig SUV, med suveren framkommelighet og god drivstofføkonomi. Nå får du LED-lys, teknikkpakke, vinterhjul og metallic lakk inkludert i prisen. Tilbudet gjelder 1,6 l diesel, 4WD i utstyrsnivå Active.

Spar 46 000 kr

Sportage Active 1,6 l diesel

474 900,–

KIA NIRO PLUG-IN HYBRID

KIA NIRO PLUG-IN HYBRID

Velg en bil som er laget for ekte hverdag, med 58 km elektrisk rekkevidde, 1.300 kg hengervekt og 7 års garanti. Niro Plug-in Hybrid er en spenstig crossover med mye utstyr, høy komfort og god sikkerhet. Bilen kombinerer stillegående kjøreglede og kraftig ytelse. Nå får du vinterhjul, metallic lakk og LED-lys inkludert i prisen.

Spar 33 240 kr

Niro Plug-in Hybrid

Per mnd*2 690,-

KIA CEED STV.

KIA CEED STV.

Velg en bil som er laget for ekte hverdag, med 625 liter bagasjerom, automatisk nødbrems og 7 års garanti. Fra 271.400,- får du den perfekte familiebilen med mye utstyr og plass. Ceed stasjonsvogn har, i tillegg til lekker design og avansert sikkerhetsteknologi, et av de aller største bagasjerommene i segementet. Nå får du vinterhjul og metallic lakk inkludert i prisen.

Spar 24 000 kr

Kia Ceed stasjonsvogn

Fra271 400,-

KIA PROCEED

KIA PROCEED

Velg en bil som er laget for ekte hverdag, med parkeringsassistent, automatisk nødbremsesystem og 7 års garanti. ProCeed er en sportslig bil som skiller seg ut med design og ytelse i toppklasse. Bilen kombinerer elegansen til en kupé med de praktiske egenskapene til en stasjonsvogn. Nå får du vinterhjul og metallic lakk inkludert i prisen.

Spar 24 000 kr

Kia ProCeed

Fra419 900,-

KIA OPTIMA STV. PLUG-IN HYBRID

KIA OPTIMA STV. PLUG-IN HYBRID

Velg en bil som er laget for ekte hverdag. Optima har klassens lengste elektriske rekkevidde på 62 km, tåler 1.500 kg i hengervekt og har 7 års garanti. Optima stasjonsvogn Plug-in Hybrid er en miljøvennlig hybridbil – gjerrig på forbruk og utslipp, men raus med plass og komfort. Kjøreopplevelsen er dynamisk og sporty, og nå får du vinterhjul og metallic lakk inkludert i prisen.

Inkl. vinterhjul og met.lakk

Optima stv Plug-in hybrid

3 750,-Per mnd. inkl. mva.*

Optima stv. Plug-in hybrid

Fra414 900,-

Kontaktskjema

Forhandlere

Vestlandet

Stor-Oslo

Østlandet u/Oslo

Midt-Norge

Sørlandet