Vinterens knalltilbud på Kia er her!

Med Kia kjører du smart uansett om du har lademulighet eller ikke. Kia har et komplett modellutvalg med Hybrider, Plug-in Hybrider og elbiler. Vi leverer også energieffektive bensin- og dieselbiler og tilbyr Norges beste nybilgaranti på hele 7 år!

KIA NIRO PLUG-IN HYBRID

KIA NIRO PLUG-IN HYBRID

Niro Plug-in Hybrid er en spenstig crossover med svært mye utstyr, høy komfort og god sikkerhet. Bilen er stillegående, har kraftig ytelse og lave driftsutgifter Den elektriske rekkevidden er på hele 58 km, mer enn nok til å kjøre daglige småturer kun på strøm. Niro Plug-in Hybrid fås fra 299.900,-

*Inkl. vinterhjul og met.lakk

Niro Plug-in Hybrid - Rask levering, best garanti!

2 995,-Per mnd. inkl. mva.*

KIA NIRO HYBRID

KIA NIRO HYBRID

Niro Hybird har samme høye komfort, utstyrsnivå og moderne sikkerhetsteknologi som Niro Plug-in Hybrid. Med det energieffektive hybridsystemet får du en miljøvennlig bil med solide kjøreegenskaper, uansett lengde og hyppighet på kjøreturene. Niro Hybrid fås fra 294 900 kr.

Inkl. vinterhjul og met.lakk

Niro Hybrid - Rask levering – best garanti!

Fra 294 900,-

KIA SPORTAGE

KIA SPORTAGE

Kia Sportage har lenge vært en folkefavoritt på norske landeveier. Nå har den fått en facelift med designendringer utvendig og innvendig, nytt tilgjengelig utstyr og en helt ny dieselmotor som kan kombineres med tohjulstrekk, firehjulstrekk og automatgir. Uansett hvilken versjon av nye Sportage du velger, vil du oppleve en kvikk og smidig SUV, med suveren framkommelighet og god drivstofføkonomi.

Vinterhjul og met.lakk!

Kia Sportage – Rask levering, best garanti!

Fra364 900,–

KIA OPTIMA SW PLUG-IN HYBRID

KIA OPTIMA SW PLUG-IN HYBRID

Optima sw Plug-in Hybrid er en miljøvennlig hybridbil – gjerrig på forbruk og utslipp, men raus med plass og komfort. Bilen har klassens lengste el-rekkevidde på hele 62 km, en stor utstyrspakke og et bagasjerom på hele 440 liter.

*Inkl. vinterhjul og met.lakk

Optima sw Plug-in hybrid – Rask levering, best garanti!

3 495,-Per mnd. inkl. mva.*

Optima sw Plug-in hybrid

Fra399 900,-

KIA STONIC

KIA STONIC

Stonic er en tøff liten SUV, spekket med utstyr som cruisekontroll, oppvarmet ratt, 3,5” infotainment-skjerm med blant annet Apple CarplayTM, og sikkerhetssystemer som filskiftvarsler og automatisk nødbremsesystem. I tillegg kan du velge mellom en mengde spennende material- og fargekombinasjoner, blant annet 9 enfargede lakkvalg og 20 tofargede kombinasjoner.

Inkl. vinterhjul og met.lakk

Kia Stonic - Rask levering, best garanti!

Fra234 900,-

Kontaktskjema

Forhandlere

Vestlandet

Stor-Oslo

Østlandet u/Oslo

Midt-Norge

Sørlandet