Vi har knallpris på Kia!

Nye Niro Plug-in Hybrid, Optima sw Plug-in Hybrid og Soul Electric har ekstra lave driftskostnader, er svært prisgunstige og er fulladet med utstyr. Kia har også Norges beste nybilgaranti på hele 7 år!

KIA SOUL ELECTRIC

KIA SOUL ELECTRIC

Med Soul Electric får du en annerledes bil med kul design, god plass og alt du trenger av utstyr. Den leveres med blant annet navigasjon, ryggekamera, Bluetooth, to-soners klimaanlegg, varme i rattet, automatisk lyskontroll, 6,6 kW innebygd lader og batterivarmer. To ladeporter i front gjør det enkelt å lade både med 240 V og CHAdeMo hurtiglader, sistnevnte vil ha ladetid på ca. 30 minutter opp til 80 prosent. Fra 234.900,- inkl. 3 års serviceavtale.

• Hurtiglader fra 0-80% på ca. 30 min.

• Plass til 3 barneseter i baksetet

• En bil med sjel

Leasing: inkl. 3 års serviceavtale, vinterhjul og met.lakk!

Soul Electric - Rask levering, vi har biler på lager!

2 890,-per mnd.*

KIA NIRO PLUG-IN HYBRID

KIA NIRO PLUG-IN HYBRID

Niro Plug-in Hybrid er en spenstig crossover med svært mye utstyr, høy komfort og god sikkerhet. Bilen er stillegående, har kraftig ytelse og lave driftsutgifter Den elektriske rekkevidden er på hele 58 km, mer enn nok til å kjøre daglige småturer kun på strøm. Niro Plug-in Hybrid fås fra 299.900,-

*Inkl. vinterhjul og met.lakk

Niro Plug-in Hybrid - Rask levering, best garanti!

2 995,-Pr. mnd. inkl. mva.*

KIA NIRO HYBRID

KIA NIRO HYBRID

Niro Hybird har samme høye komfort, utstyrsnivå og moderne sikkerhetsteknologi som Niro Plug-in Hybrid. Med det energieffektive hybridsystemet får du en miljøvennlig bil med solide kjøreegenskaper, uansett lengde og hyppighet på kjøreturene. Niro Hybrid fås fra 284 900,-

Inkl. vinterhjul

Niro Hybrid - Rask levering – best garanti!

Fra kr294 900,-

KIA OPTIMA SW PLUG-IN HYBRID

KIA OPTIMA SW PLUG-IN HYBRID

Optima sw Plug-in Hybrid er en miljøvennlig hybridbil – gjerrig på forbruk og utslipp, men raus med plass og komfort. Bilen har klassens lengste el-rekkevidde på hele 62 km, en stor utstyrspakke og et bagasjerom på hele 440 liter. Rask levering – best garanti!

*Inkl. vinterhjul og met.lakk

Optima sw Plug-in hybrid

Nå kr3 495,-Pr. mnd. inkl. mva.*

Optima sw Plug-in hybrid

Fra399 900,-

KIA STONIC

KIA STONIC

Stonic er en tøff liten SUV, spekket med utstyr som cruisekontroll, oppvarmet ratt, 3,5” infotainment-skjerm med blant annet Apple CarplayTM, og sikkerhetssystemer som filskiftvarsler og automatisk nødbremsesystem. I tillegg kan du velge mellom en mengde spennende material- og fargekombinasjoner, blant annet 9 enfargede lakkvalg og 20 tofargede kombinasjoner.

Inkl. vinterhjul

Kia Stonic - Rask levering, best garanti!

Fra234 900,-

Kontaktskjema

Forhandlere

Vestlandet

Stor-Oslo

Østlandet u/Oslo

Midt-Norge

Sørlandet