Elektriske priser på Kia!

Nye Niro Plug-in Hybrid, Optima sw Plug-in Hybrid og Soul Electric har ekstra lave driftskostnader, er svært prisgunstige og er fulladet med utstyr. Kia har også Norges beste nybilgaranti på hele 7 år!

KIA SOUL ELECTRIC

KIA SOUL ELECTRIC

Med Soul Electric får du en bil med god plass og alt du trenger av utstyr. Den leveres med navigasjon, ryggekamera, Bluetooth, to-soners klimaanlegg, varme i rattet, automatisk lyskontroll, 6,6 kW innebygd lader og batterivarmer. To ladeporter i front gjør det enkelt å lade både med 240 V og CHAdeMo hurtiglader.

Inntil 3 måneders leveringstid*

Soul Electric

Kun 229 900,-

KIA NIRO PLUG-IN HYBRID OG HYBRID

KIA NIRO PLUG-IN HYBRID OG HYBRID

Niro Plug-in Hybrid er en spenstig crossover med svært mye utstyr, høy komfort og god sikkerhet. Bilen er stillegående, har kraftig ytelse og lave driftsutgifter Den elektriske rekkevidden er på hele 58 km, mer enn nok til å kjøre daglige småturer kun på strøm. Niro Hybrid har samme høye komfort, utstyrsnivå og moderne sikkerhetsteknologi som Niro Plug-in Hybrid. Med det energieffektive hybridsystemet får du en miljøvennlig bil med solide kjøreegenskaper, uansett lengde og hyppighet på kjøreturene.

Inntil 3 måneders leveringstid*

Niro Plug-in Hybrid

Kun 299 900,-

Niro Hybrid

Kun 284 900,-

KIA OPTIMA SW PLUG-IN HYBRID

KIA OPTIMA SW PLUG-IN HYBRID

Optima sw Plug-in Hybrid er en miljøvennlig hybridbil – gjerrig på forbruk og utslipp, men raus med plass og komfort. Bilen har lassens lengste el-rekkevidde på hele 62 km, en stor utstyrspakke og et bagasjerom på hele 440 liter.

Inntil 3 måneders leveringstid*

Optima sw Plug-in hybrid

Kun 399 900,-

Kontaktskjema

Forhandlere

Vestlandet

Stor-Oslo

Østlandet u/Oslo

Midt-Norge

Sørlandet